HTC 10: Διαρροή specs και promo video πριν την επίσημη ανακοίνωση

Κοινοποιήστε το

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, αύριο Τρίτη 12 Απριλίου, το HTC 10 διέρρευσε σήμερα μέσα από επίσημο promo video. Το video μάλλον προοριζόταν να κυκλοφορήσει αύριο κατά την επίσημη παρουσίαση της ναυαρχίδας του 2016, αλλά οι leakers είχαν άλλα σχέδια.

Το video δείχνει το HTC 10 να παίρνει σάρκα και οστά από ένα κομμάτι μετάλλου, τονίζονται οι άκρες στην πίσω πλευρά που θα βοηθούν στο καλύτερο κράτημα του κινητού.

Μπροστά υπάρχει φυσικό κουμπί όπου θα είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Στο πλάι είναι power/lock key και volume buttons, ενώ στην κάτω πλευρά είναι τοποθετημένο το ηχείο, θύρα USB-C και μικρόφωνο.

Διαβάστε επίσης  To LAPD ξεκλείδωσε ένα iPhone 5S εύκολα

Παράλληλα, το κινητό διέρρευσε και σε live φωτογραφίες που το δείχνουν σε μαύρο χρώμα. Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με OIS και Android 6.0 Marshmallow. Η μπαταρία έχει ακουστεί στα 3000mAh.

Δείτε το video:

HTC-10-leak-01-570

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας