HTC 10: Πόσο αντέχει σε βασανιστήρια; [bend, scratch, burn test video]

Κοινοποιήστε το

Το HTC 10 μαζί με το HTC Vive VR headset είναι οι δυο συσκευές στις οποίες έχει εναποθέσει η εταιρεία τις ελπίδες της για ανάκαμψη. Πρόσφατα ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου σημειώνοντας πτώση 64% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρσι.

Επομένως, το να τα πάει καλά το HTC 10 είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, είδαμε κατά την επίσημη παρουσίαση τι αλλαγές έχει κάνει σε σύγκριση με την προηγούμενη ναυαρχίδα HTC One M9. Τι γίνεται όμως στο θέμα της αντοχής;

Γνωστός youtuber πήρε στα χέρια του το HTC 10 και το πέρασε από διάφορα βασανιστήρια. Η οθόνη πέρασε από scratch test και το HTC 10 τα πήγε καλύτερα από τον προκάτοχό του, η πλάτη είναι πιο ευάλωτη, αλλά φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, δεν έχει κάποια επίστρωση από πλαστικό (βλέπε LG G5) και το logo είναι κομμάτι του μετάλλου. Το κεντρικό κουμπί φάνηκε να γρατζουνιέται σχετικά εύκολα, αλλά ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος συνέχισε να λειτουργεί.

Τέλος, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η αντοχή του HTC 10 στο bend test. Το περσινό HTC One M9 είχε λυγίσει πολύ εύκολα, ενώ φέτος φαίνεται πως οι Ταϊβανοί έχουν κάνει καλύτερη δουλειά.

Δείτε το video:

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας