Στο Capital Centre το κατάστημα της Apple

Αρχές Οκτωβρίου αναμένεται το iStorm στη Λευκωσία

Κοινοποιήστε το

Ένα βήμα πιο κοντά βρίσκεται το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της Apple στην Κύπρο, καθώς έχει εξευρεθεί ο χώρος που θα στεγάσει το εν λόγω κατάστημα.

To iStorm, το οποίο θα λειτουργήσει από την ομώνυμη εταιρεία του ομίλου Quest, η οποία διαθέτει έξι καταστήματα του διεθνούς γίγαντα της τεχνολογίας στην Ελλάδα, θα στεγάζεται, στο ισόγειο του Capital Centre, στη γωνία Ευαγόρου και Μακαρίου στη Λευκωσία.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, έχει ήδη ξεκινήσει η ανακαίνιση του κτηρίου, προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχτεί σύντομα το πρώτο κατάστημα της Apple στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης  Cyprus Robotex Challenge

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, το iStorm αναμένεται να λειτουργήσει περί τις αρχές Οκτωβρίου.

Το κατάστημα θα είναι εξειδικευμένο στην πώληση των προϊόντων Apple, χωρίς, ωστόσο, να επηρεάζει τις υπόλοιπες εγχώριες εταιρείες και καταστήματα, που πουλούν τα συγκεκριμένα προϊόντα και συσκευές.

Σημειώνεται ότι πέραν από κάποιες συγκεκριμένες περιοχές παγκοσμίως, στις οποίες τα προϊόντα του τεχνολογικού κολοσσού πωλούνται στα «Apple Store», στις υπόλοιπες χώρες την πώληση των προϊόντων αναλαμβάνου εξειδικευμένοι μεταπωλητές (resellers), όπως η iStorm.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα από την Apple.

Δύο μήνες παρουσίας του service centre
Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος Ιουνίου του 2016 άνοιξε τις πόρτες του το εξουσιοδοτημένο service center της Apple στην Κύπρο.

Το authorised service center βρίσκεται σε διώροφο κτήριο στη λεωφόρο Αθαλάσσας 70, στην πρωτεύουσα και διαθέτει έκταση περίπου 200 τ.μ.

Το εν λόγω service center φέρνουν στην Κύπρο οι iSquare και Info Quest, θυγατρικές του εξ Ελλάδος ομίλου Quest Holdings, κατόχου των δικαιωμάτων εμπορίας και επιδιόρθωσης προϊόντων Apple σε Κύπρο και Ελλάδα.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια
Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας