Doctor Strange: Δείτε το trailer της νέας εκπληκτικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Sherlok Holms

Σειρά στις ταινίες με τους υπερήρωες πέρνει ο Doctor Strange!

doctor-strange-trailer-techblogcy
Κοινοποιήστε το

Η νέα ταινία από την Marvel “Doctor Strange” με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Benedict Cumberbatch από την αστυνομική σειρά Sherlok Holms.

Το Doctor Strange είναι η δεύτερη μεγάλη ταινία της Marvel για το 2016 (η πρώτη είναι το Captain America: Civil War που έφερε αντιμέτωπους τους Κάπτεν Αμέρικα και Iron Man).

Ο Σκοτ Ντέριξον (Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ) σκηνοθετεί τον Κάμπερμπατς στον ρόλο του Δρ. Στρέιντζ, ενός χειρούργου που αποκτά μαγικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης  Το νέο SAW 8 θα είναι ότι πιο διεστραμμένο έχουμε δει

Το καστ περιλαμβάνει και άλλα δυνατά ονόματα όπως τους Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Τίλντα Σουίντον, Μαντς Μίλκελσεν και Τσιγουέτελ Ετζίοφορ.

Το πρώτο τρέιλερ φαίνεται να παραπέμπει στον κόσμο του Κρίστοφερ Νόλαν, και ειδικά στο Inception, καθώς περιλαμβάνει αρκετές εντυπωσιακές σκηνές, χειρισμό του χώρου και μπόλικα ειδικά εφέ. Σε μία α λα Dr House ερμηνεία, ο Κάμπερμπατς -με αμερικανική προφορά- εμφανίζεται αρχικά κυνικός απέναντι σε μία διαφορετική πραγματικότητα.

Η υπόθεση έχει ως εξής: ο Στίβεν Στρέιντζ, νευροχειρουργός, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Θα βρει λύση στην «Αρχαία», επικεφαλής μίας μυστικής κοινότητας μάγων που διδάσκει τον Dr. Strange. Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, ο Dr. Strange θα πρέπει να γίνει ο υπερασπιστής της γης από τις μαγικές απειλές.

 

Από 28 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας