Galaxy S8: Η Samsung βάζει autofocus στην selfie camera;

Κοινοποιήστε το

Στην πλειοψηφία τους οι κατασκευαστές δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην κάμερα που θα μπει στην πλάτη του smartphone και όχι τόσο σε αυτή που θα μπει στην μπροστινή πλευρά. Χαρακτηριστικά όπως autofocus, laser autofocus, phase detection autofocus αναφέρονται συνήθως στην πίσω κάμερα.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που ξεκινά να αλλάζει, κυρίως από Κινέζους κατασκευαστές. Μεταξύ των μεγαλύτερων ονομάτων φαίνεται πως θα είναι η Samsung. Οι σημερινές πληροφορίες τη θέλουν να βάζει στην εμπρόσθια κάμερα του Samsung Galaxy S8, autofocus.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες τότε θα είναι μια σημαντική βελτίωση στην «selfie camera», που έχει παραμείνει 5 Megapixel fixed-focus. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση της κάμερας.

Διαβάστε επίσης  Δείτε τώρα live τη παρουσίαση του νέου LG G5

H επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2017 στην MWC. Οι φήμες είναι πολλές, κάνουν λόγο για το τέλος της flat έκδοσης, για επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 256GB και αυξημένο κόστος παραγωγής για τη Samsung. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας