iPad: Ο Tim Cook υπόσχεται «συναρπαστικά πράγματα»

tim-cook-new-ipad
Κοινοποιήστε το

Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του προηγούμενου τριμήνου, κάνοντας νέο ρεκόρ με τις πωλήσεις του iPhone. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το iPad, το οποίο σημείωσε πτώση. Πούλησε 13 εκατ. κομμάτια σε σύγκριση με τα 16.12 εκατ. την ίδια περίοδο της προηγούμενης χρονιάς.

Η Apple επεσήμανε ότι η πτώση στην Κίνα ήταν μεγαλύτερη από την περασμένη χρονιά ενώ είναι γνωστό ότι η αγορά των tablets δεν είναι στα καλύτερά της. Η Samsung είχε επίσης πτώση από 9 εκατ. αποστολές στο τέταρτο τρίμηνο του 2015, σε 8.1 εκατ. το 2016. Μιας και οι οθόνες σε smartphones μεγαλώνουν, δεν υπάρχει πλέον μεγάλη ανάγκη για tablets. Πολλοί κατασκευαστές έχουν περιορίσει την κυκλοφορία νέων tablets.

Διαβάστε επίσης  Η Dell αποσύρεται από την αγορά των tablets με Android

Τι σκοπεύει να κάνει η Apple; Παρά τις όχι και τόσο καλές πωλήσεις, ο Tim Cook δείχνει πως η εταιρεία του είναι αφοσιωμένη στον συγκεκριμένο τομέα. Ο ίδιος δηλώνει πως έρχονται συναρπαστικά πράγματα στο iPad και ότι είναι αρκετά αισιόδοξος. Αναφέρει ότι η ικανοποίηση πελατών είναι στα ύψη, με το 99% των κατόχων του iPad Pro να είναι ικανοποιημένοι:

«We’ve got some exciting things coming on iPad and I’m optimistic about where things are headed. Customer satisfaction is through the roof. iPad Pro at 99%. So I see a lot of good things and hope for better results».

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει στα σκαριά ο Cook, αλλά οι πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για 3 νέα iPad τον Μάρτιο του 2017.

Θα έρθουν 2 ανανεωμένα iPad 9.7 και 12.9 ιντσών, καθώς και ένα καινούργιο με οθόνη 10.5 ιντσών.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας