OnePlus 5T. Διέρρευσαν φωτογραφίες και όλα τα χαρακτηριστικά του!

Δεν μένει τίποτα πια στην φαντασία

oneplus-5t
Κοινοποιήστε το

Δεν έχει μείνει ακόμη καμία απορία πριν την ανακοίνωσή του. Πριν λίγες ώρες, διέρρευσαν φωτογραφίες του OnePlus 5T υψηλής ανάλυσης, που μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε από τώρα τη συσκευή. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την οθόνη των 6 ιντσών να συγκρίνεται με εκείνη του Xiaomi Mi Mix 2 και του Galaxy S8.

OnePlus 5T7

Διαβάστε επίσης  Το LG Χ screen διαθέσιμο στην ελληνική και κυπριακή αγορά

Βλέπουμε πως η OnePlus έκανε εξαιρετική δουλειά στη μείωση των bezels γύρω από την οθόνη, το οποίο αυτομάτως οδήγησε σε ένα καλύτερο screen-ratio για το OnePlus 5T σε σχέση με εκείνο του προκατόχου, το OnePlus 5. Ωστόσο, ακόμη και με αυτήν την νέα προσέγγιση, τα bezels είναι μεγαλύτερα από άλλα bezelless handsets όπως τα Galaxy S8 και LG V30.

OnePlus 5T6

Το leak επιβεβαιώνει και ορισμένες υποθέσεις όλων των προηγούμενων εβδομάδων, δηλαδή τη νέα θέση του σαρωτή αποτυπωμάτων. Σε μια προσπάθεια να μην κάνει άλλες θυσίες ως προς το design και το μέγεθος των bezels, η OnePlus επέλεξε την τοποθέτησή του στο πίσω μέρος της συσκευής, κάτω από το λογότυπο της OnePlus. Το DashCharge επιστρέφει επίσης, χωρίς να μας προκαλεί έκπληξη κάτι τέτοιο, καθώς ήδη ο Lei Jun είχε αναφερθεί σε αυτήν την τεχνολογία.

OnePlus 5T4

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα εξοπλιστεί με Snapdragon 835 και θα καταφθάσει σε εκδόσεις 6GB/64GB και 8GB/128GB, με την θύρα ακουστικών να μην απουσιάζει από την συσκευή. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών FHD+ (2160x1080p) με 18:9 aspect ratio και διαστάσεις 156.1 x 75 x 7.3mm.

Η Full Optic AMOLED οθόνη του φέρει μια νέα τεχνολογία, η οποία στόχο έχει να βελτιώσει την προσαρμοστικότητά της σε περιβάλλοντα με έντονο ήλιο. Δεν απουσιάζει βέβαια και το σύστημα διπλής κάμερας με έναν αισθητήρα Sony IMX398 των 16MP και έναν IMX376 των 20MP. Για τους λάτρεις των φωτογραφιών selfies, το OnePlus 5Τ έρχεται και με μια κάμερα των 16 MP μπροστά.

oneplus-5t8

Σύμφωνα με το manual που περιλαμβάνεται στο leak, η συσκευή θα έρθει με πολλές βελτιώσεις στον τομέα της κάμερας. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η δυνατότητα λήψης εξαιρετικών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το feature φέρει την ονομασία Pixel Technology και λειτουργεί με το δευτερεύοντα αισθητήρα, ο οποίος σε ιδιαίτερα σκοτεινά περιβάλλοντα, ενώνει τέσσερα pixel σε ένα, μειώνοντας τον θόρυβο και βελτιώνοντας την εικόνα. Κάτι που ίσως απογοητεύσει μερικούς είναι η μπαταρία, η οποία αυτή αγγίζει τα 3.300mAh.

Το OnePlus 5T έρχεται στις 16 Νοεμβρίου σε 33 χώρες. Έπειτα και από αυτό το leak, δεν έμειναν και πολλά να γνωρίσουμε από την επίσημη παρουσίαση έτσι δεν είναι;

OnePlus 5T

OnePlus 5T2

OnePlus 5T5

OnePlus 5T3

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας