Η Amazon ετοιμάζεται για την δεύτερη μεγαλύτερη εξαγορά της και αγοράζει την εταιρεία Ring

Η συμφωνία επιτρέπει στην Amazon να παραδίδει πακέτα μέσα στο σπίτι του αγοραστή

amazon-ring
Κοινοποιήστε το

Η Amazon ετοιμάζεται να εξαγοράσει την εταιρεία Ring, μια εταιρεία κατασκευής καμερών ασφαλείας και άλλων έξυπνων συσκευών για το σπίτι.

Διαβάστε επίσης  Ανοίγει η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla εργοστάσιο στην Κύπρο;

Η Ring θα αγοραστεί για ποσό μεταξύ 1.2 και 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα η start-up εταιρεία ξεκίνησε fundraising καμπάνια, η οποία υπολόγισε την αξία της επιχείρησης σε περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Και οι δυο εταιρείες επιβεβαίωσαν την εξαγορά, με την πρώτη δημοσίευση να γίνεται στο Geek Wire.

Τώρα δίνεται η ευκαιρία στην Amazon να παραδίδει πακέτα αγορών μέσα στο σπίτι του αγοραστή χρησιμοποιώντας κάμερα εξίας 120 δολαρίων με το όνομα Amazon Cloud Cam για τα Prime μέλη.

«Η Ring έχει σαν αποστολή την μείωση του εγκλήματος στις γειτονιές, παρέχοντας οικονομικά αλλά αποτελεσματικά εργαλεία ασφαλείας σπιτιού στους γείτονες μας. Έτσι θα υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα στα σπίτια, τις κοινότητες αλλά και τον κόσμο», δήλωσε η Ring. «Θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, εάν συνεργαστούμε με μια εφευρετική και πελατοκεντρική εταιρεία όπως η Amazon».

Η μεγαλύτερη εξαγορά της Amazon, ήταν η 14 δισεκατομμυρίων εξαγορά της Whole Foods την προηγούμενη χρονιά. Η συμφωνία περιεγράφηκε ως η ακριβότερη αγορά της, αφού ξεπέρασε την αγορά της Zappos (1.2 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2009.

Η Ring είχε καταφέρει να μαζέψει 450 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, από επενδυτικές εταιρείες (venture capitalists) όπως οι True Ventures, Upfront Ventures, Kleiner Perkins και Amazon’s Alexa Fund.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας