Η Toshiba λανσάρει το νέο Canvio for Desktop χωρητικότητας έως και 6 TB

Κοινοποιήστε το

Η Toshiba παρουσίασε τον Canvio for Desktop, ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο που διαδέχεται τον Canvio Desk και προσφέρει χωρητικότητα έως και 6TB με θύρα USB 3.0.

Ο Canvio for Desktop επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να κάνουν backup των αρχείων τους σε κεντρικό σημείο, δίπλα ακριβώς στον υπολογιστή τους. Διαθέσιμη με διαφορετικές χωρητικότητες, στα 2 TB, 3 TB, 4 TB, 5 TB και 6 TB, η συσκευή μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες από φωτογραφίες, αρχεία και μουσικές συλλογές. Με τεχνολογία USB 3.0, ο Canvio for Desktop προφέρει μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς για γρήγορο download ή transfer μεγάλων αρχείων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Toshiba_Canvio_for_Desktop_beauty_06

Επιπλέον, η θύρα USB 3.0 είναι και αναστρέψιμα συμβατή, δίνοντας δυνατότητα σύνδεσης με παλιότερο hardware χρησιμοποιώντας θύρες USB 2.0 με ευκολία. Οι σκληροί δίσκοι Canvio for Desktop είναι pre-formatted με NTFS για Windows 10, Windows 8.1 και Windows 7 και διαθέτουν NTFS driver για Mac, που καθιστά εφικτή τη χρήση είτε σε Windows ή Mac PC χωρίς να χρειάζεται νέα διαμόρφωση.

Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό backup επιτρέπει τη διαμόρφωση διάφορων επιλογών backup για τον υπολογιστή με αυτόματα backups που μπορούν να προγραμματίζονται κάθε ώρα και στιγμή.

Ο Canvio for Desktop, με το κομψό design, μπορεί να τοποθετηθεί οριζοντίως ή καθέτως πάνω στο γραφείο. Μπορεί επίσης να κλειδώσει με ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης που αποτρέπει τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες από το να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα στο σκληρό δίσκο.

Toshiba_Canvio_for_Desktop_lifestyle_05

Επιπλέον, ο δίσκος διαθέτει ειδική εσοχή για κλειδαριά ασφαλείας, που επιτρέπει το κλείδωμα της συσκευής και την αποτροπή πιθανής κλοπής. Ακόμη ενσωματώνει την τεχνολογία ECO power-off που επιτρέπει στον δίσκο να σβήνει όταν σβήνει η συσκευή στην οποία συνδέεται, εξοικονομώντας ενέργεια.

Ο Canvio for Desktop HDD θα είναι διαθέσιμος στην αγορά από τα μέσα Μαΐου.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας