Χάκαραν την επίσημη σελίδα της Ε. Θεοχάρους. Τούρκικά σύμβολα και απειλές.

eleni-theocharous-page-hacked
Κοινοποιήστε το

Η ιστοσελίδα της προέδρου της Αλληλεγγύης Ε.Θεοχάρους εδώ και λίγες ώρες έχει παραβιαστεί.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλληλεγγύη, Γιάννης Σελινόπουλος, Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το Κίνημα Αλληλεγγύη αναφέροντας ότι «ηλεκτρονική πειρατεία έχει υποστεί η επίσημη ιστοσελίδα της Προέδρου της Αλληλεγγύης, Ελένης Θεοχάρους (www.elenitheocharous.com).

Αποτέλεσμα αυτού είναι αντί του περιεχομένου της, να εμφανίζεται βίντεο με τουρκικά σύμβολα των Γκρίζων Λύκων, τη φωνή του Ερντογάν, και απειλητικά μηνύματα όπως “Η νύχτα που θα έρθουμε απρόσμενα είναι κοντά”.

Πρόκειται για την επίσημη ιστοσελίδα της ευρωβουλευτού του ECR. Ήδη για το γεγονός αυτό αλλά και για τις απειλές έχει ενημερωθεί και η Κυπριακή Αστυνομία η οποία ήδη διεξάγει σχετικές έρευνες».

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας