Νέος παιδικός τηλεοπτικός σταθμός στην Κύπρο. Σε ανοικτή ζώνη

Ο νέος παιδικός παγκύπριος τηλεοπτικός σταθμός ανοικτής ζώνης, το Smile TV, παρουσιάστηκε σήμερα στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Hilton

smile tv - techblogcy
Κοινοποιήστε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σε ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής του νέου παιδικού καναλιού Χάρης Κωνσταντίνου τόνισε ότι με τη λειτουργία του Smile TV στην Κύπρο «τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να ζουν σε ένα πλήρες παιδικό ψυχαγωγικό τηλεοπτικό περιβάλλον», αναφέροντας παράλληλα ότι το Smile ΤV σχεδιάστηκε για να καλύπτει το 100% του πληθυσμού των περιοχών της Κύπρου.

Ο κ. Κωνσταντίνου εξήγησε ακόμη ότι το νέο κανάλι προέκυψε ως αποτέλεσμα της υπογραφής συμφωνίας με τον Smile TV Ελλάδας για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Smile TV στην Κύπρο, αλλά και ότι το Smile TV αποτελεί σήμερα την ναυαρχίδα του OTE TV Ελλάδας και μεταδίδει δημοφιλή επιλεγμένα παιδικά προγράμματα και σειρές όλο το 24ωρο, και τα οποία θα αναμεταδίδονται από το Smile TV Κύπρου.

Διαβάστε επίσης  Friend Request: Σκέψου δύο φορές πριν πατήσεις το κουμπί "διαγραφή φίλου"

Ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε ότι το Smile TV ξεκίνησε να μεταδίδει εκπομπές από τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Cablenet και Cytavision από τα Χριστούγεννα του 2016, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου άρχισαν οι μεταδόσεις δοκιμαστικών εκπομπών ανοικτής ζώνης στην πλατφόρμα Velister και στις 13 Σεπτεμβρίου άρχισε η μετάδοση κανονικά του προγράμματος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Χρίστος Δημοσθένους διάβασε χαιρετισμό του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή. Προβλήθηκε επίσης ένα μικρό διαφημιστικό βίντεο για το πρόγραμμα του νέου σταθμού.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας