Η Cablenet είναι η νέα τηλεοπτική στέγη για 5 ποδοσφαιρικές ομάδες

cablenet techblogcy
Κοινοποιήστε το

Η Cablenet, θέλοντας να παρέχει στους συνδρομητές της ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των ποδοσφαιρικών τηλεοπτικών μεταδόσεων από το 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την εξασφάλιση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων Α.Π.Ο.Ε.Λ. Λευκωσίας, Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Ερμή Αραδίππου και Καρμιώτισσας Πολεμιδιών για την πενταετία 2019-2024, καθώς και της ομάδας Πάφου FC για την περίοδο 2019-2022, οι οποίοι θα μεταδίδονται μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης της Cablenet.

Διαβάστε επίσης  Mr Robot: Η νέα δραματική σειρά για hackers [Video]

Στην Cablenet, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους συνδρομητές μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από τις πιο γρήγορες Ευρυζωνικές συνδέσεις στην Κύπρο και το πιο πλούσιο πακέτο θεματικών καναλιών σε υψηλή ευκρίνεια, σύντομα οι συνδρομητές της Cablenet θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανούς αγώνες Κυπριακού ποδοσφαίρου και άλλο ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο που θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ένα θέμα που προκύπτει από αυτό είναι πώς η Cablenet δεν έχει παγκύπρια κάλυψη. Λέτε να προχωρήσει με αναβαθμίσεις και επέκταση δικτύου;

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας