Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Startup Επιχειρήσεων 2018 έρχεται στην Κύπρο!

sew2018
Κοινοποιήστε το

Η Ευρωπαική Εβδομάδα Νεοφυών Επιχειρήσεων (Startup Europe Week) είναι η μεγαλύτερη πολυθεματική εκδήλωση που γίνεται για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ευρώπη και θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μεταξύ 5-9 Μαρτίου 2018.

Η RiseTech Media είναι επίσημος συνδιοργανωτής και θα διοργανώσει 4 εκδηλώσεις για να παρουσιάσει τρόπους υποστήριξης και πόρους για επιχειρηματίες και νεοφυής επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν μια καινοτόμα ιδέα στη Λεμεσό (5/3), στη Λευκωσία (6/3), στη Λάρνακα (7/3) και στην Πάφο (8/3).

Το Startup Europe Week δημιουργήθηκε για να παρουσιάζει τρόπους τοπικής υποστήριξης σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Γιατί είναι απαραίτητο αυτό; Διότι η περιφερειακή πολυμορφία και η τοπική πολιτική σε μια πόλη, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, από την παροχή βοήθειας στους επιχειρηματίες στις επιχειρήσεις, στην παροχή επιχορηγήσεων ή επιβολή φόρων. Για το λόγο αυτό, η λήψη τοπικής προοπτικής είναι ζωτικής σημασίας για την υποστήριξη των νεοφυών επιχειρηματιών στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης  Apple: Ανακοίνωσε την πρώτη πτώση πωλήσεων του iPhone

Το 2017, #SEW17 είχε 280+ συνδιοργανωτές να οργανώνουν εκατοντάδες εκδηλώσεις σε 40+ χώρες. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας των εκδηλώσεων 100.000 επιχειρηματίες σε ολόκληρη την Ευρώπη παρευρέθηκαν και καταγράφηκαν 18 εκατομμύρια + εμφανίσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Το 2018, η #SEW18 θα διεξαχθεί μεταξύ 5-9 Μαρτίου, με προγραμματισμένα 300+ εκδηλώσεις. Η SEW έχει τώρα συμμετοχή 50+ χωρών και επεκτείνεται πέρα ​​από την Ευρώπη για να συμπεριλάβει την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.

Στο πνεύμα ότι όλες οι περιφέρειες πρέπει να είναι συνδεδεμένες, το #SEW18 θα ξεκινήσει με μια κοινή εκδήλωση μεταξύ δύο τοπικών οικοσυστημάτων: της Vitoria-Gasteiz στην Ισπανία και του Brasov στην Ρουμανία.

Φέτος, η RiseTech Media είναι ένας από τους επίσημους συνδιοργανωτές και θα διοργανώσει τέσσερις εκδηλώσεις για να παρουσιάσει τρόπους τοπικής υποστήριξης και πόρους που διατίθενται για νεοφυείς επιχειρηματίες στην Κύπρο.

Οι εκδηλώσεις δικτύωσης είναι ανοιχτές σε όσους εργάζονται με νεοσύστατες εταιρείες ή επιχειρήσεις που χρειάζονται υπηρεσίες καινοτομίας ή οποιοδήποτε που έχει μια καινοτόμα ιδέα και θέλει να την κάνει πράξη, ξεκινώντας τη δική τους επιχείρηση.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 5-8 Μαρτίου και συμμετέχουν νεοφυείς επιχειρηματίες, τοπικοί και ξένοι επενδυτές σαν ομιλητές όπως ο Παναγιώτης Φιλίμης (CyRIC/Gravity Incubator), Γιάννης Μενελάου (Lykke), Παγκρατίος Βανέζης (KPMG), Αλέξης Πιπερίδης (Proto.io), Άγγελος Χατζηφιλίππου (Exevior/CryptoCyprus), Ναταλία Δημητρίου (Bandster) και ο συνιδρυτής της RiseTech και startup/tech blogger του DisruptCyprus.com Panis Pieri.
Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.
Εγγραφείτε για τις εκδηλώσεις μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

5 Μαρτίου 2018
#
SEW18 Limassol: Join the disruptive side of startups https://www.f6s.com/sew18limassol

6 Μαρτίου 2018
#S
EW18 Nicosia: Join the disruptive side of startups
https://www.f6s.com/sew18nicosiadisruption

7 Μαρτίου 2018
#
SEW18 Larnaca: Join the disruptive side of startups
https://www.f6s.com/sew18larnaca

8 Μαρτίου 2018
#
SEW18 Paphos: Join the disruptive side of startups https://www.f6s.com/sew18paphos

Γίνετε μέλος της επίσημης εκστρατείας για τα social media μέσω του thunderclap για να δείξετε την υποστήριξή σας, ακολουθήσετε το @startupeuw στο Twitter και χρησιμοποιήστε το επίσημο hashtag #SEW18. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Το TechBlogCY ως χορηγός επικοινωνίας στηρίζει τέτοιους είδους εκδηλώσεις.

Τις εκδηλώσεις στην Κύπρο χορηγούν η εταιρεία καινοτομίας CyRIC, το εκκολαπτήριο επιχειρήσεων Gravity και η γνωστή fintech εταιρεία Lykke. Στηρίζει η KPMG, το Chrysalis Leap, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, ο όμιλος Δημητριάδη, το CyprusInno, το Europe Direct Λεμεσού, το Europe Direct Λάρνακας, η Proto.io, το Youth MakerSpace Λάρνακας, ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου, το Ινστιτούτο Νέων Επιστημόνων, το JCI Πάφου, η κοινότητα Startup Paphos και το περιοδικό Ευρωκέρδος.

Για να βρείτε άλλες εκδηλώσεις του SEW σε όλο τον κόσμο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.f6s.com/sew18

Για πληροφορίες τύπου για τις Κυπριακές εκδηλώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: info@risetechmedia.com

Για πληροφορίες τύπου για τις Ευρωπαϊκές εκδηλώσεις, επικοινωνήστε με: charlotte@startupeuropeweek.eu

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.
About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας