Αύξηση κατά 250% στις προπαραγγελίες των Galaxy S7 και S7 Edge στην Ευρώπη, σε σχέση με τα περσινά μοντέλα

Κοινοποιήστε το

Μπορεί οι καταναλωτές να διατύπωσαν ορισμένα παράπονα για τα Galaxy S6 και S6 Edge κατά την περσινή κυκλοφορία τους, όμως οι συσκευές είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν σε αριθμό τις προπαραγγελίες της προηγούμενης γενιάς Galaxy.

Το ίδιο, και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, συνέβη και με τον αριθμό προπαραγγελιών των Galaxy S7 και S7 Edge, τα οποία έγιναν διαθέσιμα στην αγορά στις 11 Μαρτίου. Οι σημαντικότεροι λόγοι για την επιτυχία των νέων μοντέλων είναι, πιθανότατα, η επιστροφή της θύρας για κάρτες microSD και της ανθεκτικότητας στο νερό.

Διαβάστε επίσης  Το νέο LG G5 θα διαθέτει οθόνη "Always On"

Για την ακρίβεια, οι προπαραγγελίες για τα νέα Galaxy παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 250%, σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσοστά προπαραγγελιών για τα περσινά μοντέλα. Ακόμη, οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S7 και S7 Edge στην Κίνα, ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια.

Η Κίνα αποτελεί μια δύσκολη αγορά για τη Samsung, καθώς οι κινέζοι κατασκευαστές προσφέρουν ναυαρχίδες με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε αισθητά χαμηλότερες τιμές, ενώ παράλληλα έχουν και την υποστήριξη των κινεζικών παρόχων.

Παρόλα αυτά, η Samsung κατέχει την 6η θέση στην Κίνα, διαθέτοντας μερίδιο αγοράς 7,7%. Ακόμη, ο αριθμός των πωλήσεων των 2 Galaxy S7 στην Ινδία, ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών.

Να σημειωθεί ότι η Samsung δεν δημοσιοποιεί πλέον ποσοστά πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της, επομένως, τα περισσότερα ποσοστά που αναφέρονται είναι κατά προσέγγιση. Όπως και να έχει, ο Dongjin Koh, πρόεδρος του mobile τμήματος της Samsung, δηλώνει αισιόδοξος για τις πωλήσεις της εταιρείας στην Κίνα, βασιζόμενος στις πληροφορίες που έλαβε από κινέζους παρόχους και πωλητές.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας