Το πρώτο γραφείο της Bitcoin στην Κύπρο

bitcoin-cash-cyprus-office-techblogcy
Κοινοποιήστε το

Στη Λεμεσό αναμένεται να ανοίξει αρχές του 2018 το πρώτο γραφείο Bitcoin Cash. Ο χώρος θα αποτελέσει ανοιχτό κοινοτικό κέντρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να μιλάνε για το κρυπτονόμισμα, να συμμετέχουν σε ελεύθερες συζητήσεις και να παρακολουθούν τακτικές συναντήσεις με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας. Θα φιλοξενηθεί από την Hello Group, η εταιρεία fintech που λάνσαρε το πρώτο bitcoin ATM bitchin στην πόλη της Λεμεσού πριν από ένα μήνα.

Με το λανσάρισμα του Bitcoin Cash (BCH) από τις Coinbase και Gdax, η υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος αναμένεται να επιταχυνθεί περαιτέρω. Για να βοηθηθούν οι τοπικοί χρήστες, οι προγραμματιστές και οι επενδυτές να συνευρίσκονται και να συζητούν, το νέο κοινοτικό κέντρο Bitcoin Cash θα εγκατασταθεί στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης  Oρθογραφικό λάθος απέτρεψε hackers να κλέψουν σχεδόν 1 δισ. δολάρια

«Η Κύπρος είναι μια ιδανική τοποθεσία για την υιοθέτηση κρυπτονομίσματος. Το νησί χρησιμεύει ως περιφερειακό υπεράκτιο χρηματοπιστωτικό κέντρο για πολλές επιχειρήσεις από την Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή που χρειάζονται οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τη διασυνοριακή μεταφορά χρημάτων», αναφέρει η Bitcoin.com και προσθέτει ότι «Τα άτομα είναι επίσης πιο επιρρεπή από τα οφέλη ενός νομίσματος τη διαχείριση του οποίου έχουν οι ίδιοι, δεδομένης της πρόσφατης κρίσης και του κουρέματος του 2013.

Σημειώνεται επίσης ότι το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας είναι το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα στον κόσμο που προσέφερε εκπαιδευτικό πρόγραμμα MSc για ψηφιακό νόμισμα.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας