Εξαγοράστηκε από την HP το τμήμα εκτυπωτών της Samsung

Η HP επιθυμεί να... επανεκκινήσει την αγορά των φωτοαντιγραφικών.

samsung-sold-to-hp
Κοινοποιήστε το

Την πώληση του τμήματος εκτυπωτών της στην HP, έναντι $1,05 δισ. ανακοίνωσε η Samsung. Η HP επιθυμεί με αυτή την εξαγορά να… ταρακουνήσει την αγορά των φωτοαντιγραφικών, που σύμφωνα με την εταιρεία τις τελευταίες δεκαετίες χαρακτηρίζεται από στασιμότητα και έλλειψη καινοτομίας.

Τα φωτοαντιγραφικά είναι απαρχαιωμένα και περίπλοκα μηχανήματα με δεκάδες εξαρτήματα, γεγονός που τα καθιστά μη αποδοτικά από άποψη κόστους συντήρησης και επισκευής“, δήλωσε η HP.

Διαβάστε επίσης  Samsung Pass για ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές με τα... μάτια σου

Η Samsung πρόκειται να παραχωρήσει το σύνολο της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων και των περίπου 6.000 εργαζομένων στο τμήμα, στην HP, αλλά θα συνεχίσει στο μέλλον να εμπορεύεται συσκευές εκτύπωσης υπό το δικό της brand στη Νότιο Κορέα, τις οποίες όμως θα παράγει η HP.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας