Ανασχεδιασμός για την εφαρμογή του Instagram [Video]

Κοινοποιήστε το

Με 450 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, η εφαρμογή του Instagram αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών, προχωρώντας σε έναν σημαντικό ανασχεδιασμό μετά από καιρό.

Το πρώτο στοιχείο του ανασχεδιασμού είναι το πλήρως ανανεωμένο εικονίδιο της εφαρμογής το οποίο θεωρείται πιο μοντέρνο και όχι τόσο «ρετρό» όπως το προηγούμενο, με περισσότερα χρώματα και αντίστοιχα νέα εικονίδια για τις εφαρμογές Layout και Hyperlapse που κατασκευάζει το ίδιο το Instagram.

Διαβάστε επίσης  Από τη Sony η επόμενη bezel-less ναυαρχίδα στην IFA 2017;

Εσωτερικά στην εφαρμογή, το Instagram έχει επιλέξει το ασπρόμαυρο χρώμα για τα εικονίδια αλλά και την αναγραφή των περισσοτέρων κειμένων. Αυτό σύμφωνα με το Instagram «δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει ο χρήστης στην υπηρεσία», αφού είναι τα μόνο έγχρωμα στοιχεία μέσα στην εφαρμογή.

instagram-update-03-570

Το ανανεωμένο Instagram θα είναι από σήμερα διαθέσιμο για τις πλατφόρμες του iOS και του Android, χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση για την έκδοση της εφαρμογής για την πλατφόρμα των Windows Phone.

 

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας