«Έριξαν» το WikiLeaks ως αντίποινα στους Anonymous

Μια παλιά κόντρα μεταξύ αντίπαλων hackers οδηγεί σε... παράπλευρες απώλειες.

Κοινοποιήστε το

Η ομάδα hackers “OurMine”, που πρόσφατα έγινε γνωστή παραβιάζοντας τους λογαριασμούς που διατηρούν σε κοινωνικά δίκτυα αρκετές διασημότητες, όπως ο Mark Zuckerberg, επιτέθηκε, για δεύτερη φορά, στο WikiLeaks.

Η συγκεκριμένη πράξη, αντίθετα απ’ αυτό που ίσως αρχικά υποθέσατε, δεν είχε πολιτικά κίνητρα, αλλά αποτελεί εκδίκηση των “OurMine” απέναντι στους γνωστούς διαδικτυακούς ακτιβιστές και hackers “Anonymous”.

Οι Anonymous είχαν τον περασμένο Δεκέμβριο δημοσιοποιήσει στοιχεία μελών των OurMine, ως αντίποινα για μια παρόμοια επίθεση των τελευταίων, επίσης στο WikiLeaks. Όπως καταλαβαίνετε, η πρόσφατη επιχείρηση των OurMine, είναι η απάντησή τους στους Anonymous.

Ελπίζουμε οι… εχθροπραξίες να μην συνεχιστούν για πολύ, αφού το WikiLeaks αποτελεί μια χρήσιμη πλατφόρμα πληροφόρησης, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν έχει «ξεσκεπάσει» εγκληματικές πράξεις και άλλες αδικίες.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια πιο κάτω

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας