Έρχεται στις 13 Οκτώβρη το PlayStation VR [Video]

Κοινοποιήστε το

Το headset εικονικής πραγματικότητας της Sony θα υποστηρίζει τουλάχιστον 50 τίτλους, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ε3, η Sony επιβεβαίωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PlayStation VR, του headset δηλαδή της εταιρείας που επιτρέπει την προβολή περιεχομένου virtual reality.

Η πολυαναμενόμενη συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στις 13 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε, ενώ θα κοστίζει $399. Θα έλεγε κανείς ότι η πρόταση της Sony είναι οικονομική, τουλάχιστον σε σχέση με άλλες λύσεις VR, όπως το Oculus Rift.

Τουλάχιστον 50 τίτλοι θα συνοδεύουν την συσκευή, όταν αυτή κυκλοφορήσει. Το PlayStation VR θα είναι συμβατό με το PlayStation 4, αλλά και με το επερχόμενο PlayStation Neo.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας