Η τιμή του iPhone 8 υπολογίζεται στα 1000 δολάρια

Κοινοποιήστε το

Περίπου 1.000 δολάρια θα κοστίζει το iPhone 8, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Goldman Sachs. Όπως δήλωσε η Simona Jankowski, αναλύτρια της Goldman Sachs, το iPhone των 128 GB θα κοστίζει 999 δολάρια και το μοντέλο των 256 GB θα κοστίζει 1.099.

Αν οι προβλέψεις της Goldman Sachs επαληθευτούν το iPhone 8 θα σπάσει το φράγμα των 1.000 δολαρίων και θα είναι το πιο ακριβό mainstream τηλέφωνο.

Αναφορικά με την ημερομηνία λανσαρίσματος, η Jankowski πιστεύει ότι η Apple θα καταφέρει να έχει το περιβόητο iPhone στις αγορές πριν το τέλος του 2017, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις που κυκλοφορούν.

Διαβάστε επίσης  Διεθνές βραβείο σε Κύπριο ερευνητή χάρη σε έξυπνη εφαρμογή

Ωστόσο, η Jankowski πιστεύει ότι παρόλο που η Apple συνήθως απασχολείται και εξερευνά πολλά πράγματα ταυτόχρονα, έχει καταλήξει στο σχεδιασμό του iPhone 8, δεδομένου ότι μένουν μόνο 4 μήνες μέχρι το λανσάρισμά του.

Αναφορικά με την τιμή, θεωρεί ότι θα κυμανθεί σε αυτά τα επίπεδα καθώς λόγω του νέου σχεδιασμού θα αυξηθεί το κόστος ορισμένων υλικών του. Για παράδειγμα, αναφέρει ότι η OLED οθόνη των 5,8 ιντσών θα προσθέσει 35 δολάρια στο κόστος παραγωγής, ο 3D αισθητήρας περίπου 20, η νέα γρηγορότερη NAND/DRAM μνήμη 16 με 29 δολάρια, ενώ το κόστος θα αυξήσει κι ο επεξεργαστής Α11 και o βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας.

Βίντεο με Renders για το πώς πιθανόν να μοιάζει το νέο iPhone:

Εκτός όμως από το αυξημένο κόστος παραγωγής, η Jankowski θεωρεί ότι η Apple θα αυξήσει την τιμή καθώς οι χρήστες φαίνεται να προτιμούν τα μεγαλύτερα και πιο ακριβά μοντέλα από τα μικρότερα.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας