Τα 7 καλύτερα one page θέματα WordPress

divi wordpress theme
Κοινοποιήστε το

Σε αυτό το άρθρο προτείνουμε τα καλύτερα one page θέματα WordPress. Τα περισσότερα από αυτά τα θέματα σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας αρχές επίπεδου σχεδιασμού και φανταχτερά εφέ, όπως CSS / JavaScript κινούμενα σχέδια, καθώς και παράλληλη κύλιση, βίντεο πλήρους οθόνης και slider.

Αυτά τα θέματα θα κάνουν την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Tα One page θέματα WordPress (μονοσέλιδα) φημίζονται για την παροχή μιας οπτικά ελκυστικής και απλής εμπειρίας χρήστη.

Πολλές επιχειρήσεις – ιδιαίτερα στις δημιουργικές βιομηχανίες προτιμάνε το περιεχόμενο σε μία σελίδα, λόγω της ικανότητας τους να παρουσιάζουν το περιεχόμενο με λογικό, ρευστό και συναρπαστικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης  Bug στο Facebook μετατρέπει σε δημόσια τα posts των χρηστών

Τα περισσότερα one page θέματα WordPress που αναφέρονται εδώ είναι πλήρως ανταποκρινόμενα (Responsive), retina ready, διαθέτουν δικό τους οπτικό δημιουργό σελίδας και επιπλέον περιλαμβάνουν επιβλητικά οπτικά parallax εφέ.

Αν και η εστίασή τους είναι μονοσέλιδος σχεδιασμός, αρκετά από αυτά περιλαμβάνουν και πρότυπα πολλαπλών σελίδων.

Ποιο κάτω διαλέξαμε για εσάς 7 εκλεκτά καλύτερα one page θέματα WordPress.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Best Cyprus Hosting.

 

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας