Τα μπισκότα Oreo επιλέγει πιθανότατα η Google για την ονομασία της νέας έκδοσης του Android

android-oreo-techblogCY
Κοινοποιήστε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου, η Google ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την πλήρη έκδοση του Android O και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει η επόμενη μεγάλη έκδοση της δημoφιλέστερης mobile πλατφόρμας.

Ανάμεσα σ’ αυτά που θα μάθουμε την ίδια ημέρα περιλαμβάνεται και η επίσημη ονομασία της έκδοσης όπου κατά την πάγια τακτική της Google αναφέρεται σε ένα γλύκισμα, το όνομα του οποίου αυτή τη φορά θα ξεκινά από O.

Όπως όλα δείχνουν, η επιλογή της εταιρείας αυτή τη φορά είναι τα γνωστά μπισκότα Oreo, κάτι που σημαίνει ότι για δεύτερη φορά μετά την έκδοση Kit Kat, η Google επιλέγει ένα γνωστό προιόν για τη βάπτιση μιας έκδοσης του Android και όχι ένα γενικό γλύκισμα.

Διαβάστε επίσης  Η Sony έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας το Xperia X Performance με Snapdragon 820 (video)

Οι πληροφορίες έρχονται μέσα από ένα πιθανό λάθος της Google και συγκεκριμένα με δημοσίευση ενός βίντεο στο λογαριασμό της στο Google Plus, και το οποίο διεγράφη σχεδόν άμεσα. Όμως η ιστοσελίδα Android Police, κατάφερε να το δει και να διαπιστώσει ότι η ονομασία του έχει τον τίτλο ““GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4”.

Ένας ακόμη λόγος που συνηγορεί στο ότι το Oreo είναι η επίσημη ονομασία του Android O, είναι η ημερομηνία παρουσίασης, όπου στις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη ηλίου, η οποία θα είναι ορατή στις Η.Π.Α.

Το Μάρτιο του 2015, μέσα από μια προωθητική τους ενέργεια, τα μπισκότα Oreo είχαν χρησιμοποιήσει την τότε έκλειψη για μια σειρά διαφημιστικών καταχωρήσεων στο Λονδίνο και σε ηλεκτρονικά μέσα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Android, η Google έχει συνδυάσει την παρουσίαση της νέας έκδοσης με την έκλειψη, έχοντας προσθέσει και μια αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του γεγονότος.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας