Η Apple θα αποκαλύψει ένα 4-ιντσών iPhone το Μάρτη οι αναφορές λένε

Κοινοποιήστε το

Αν δεν έχετε αναβαθμίσει ακόμη το iPhone 5S λόγω του ότι το iPhone 6 και 6S είναι πολύ μεγάλο, ίσως να είστε τυχεροί.

Η Apple σχεδιάζει να επιδείξει ένα νέο 4-ιντσών iPhone το Μάρτιο, σύμφωνα με μια νέα αναφορά. “Το iPhone 5SE” θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του 5S και θα είναι διαθέσιμο σε ροζ χρυσό.

Η αναφορά, η οποία προέρχεται από το 9to5Mac ο Mark Gurman, λέει ότι η επερχόμενη συσκευή θα βασίζεται στο σχεδιασμό του 5S, και όχι του iPhone 7, το οποίο φημολογείται ότι θα παραγκωνίσει  το βύσμα ακουστικών.

Αντ ‘ αυτού, η συσκευή θα έχει τις ίδιες καμπυλωτές άκρες στο γυαλί, Α8 τσιπ και 8 megapixel πίσω κάμερα  όπως το iPhone 6. Θα είναι επίσης εξοπλισμένο με την τεχνολογία NFC, κατά συνέπεια θα υποστηρίξει Apple Pay, ένα βαρομετρικό αισθητήρα και θα είναι σε θέση να τραβήξει Live Photos. Θα έρθει στις ίδιες ποικιλίες χρωμάτων όπως το iPhone 6S, συμπεριλαμβανομένου μιας ροζ χρυσού έκδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι θα υποστηρίξει Live Photos, η συσκευή δεν θα υποστηρίζει 3D Touch.

Μόλις το iPhone 5 SE – “SE” “προφανώς σημαίνει” Σπέσιαλ Έκδοση “- βγει στην πώληση, η Apple θα σταματήσει την πώληση των iPhone 5S, που για πρώτη φορά βγήκε για πώληση το 2013. Η νέα συσκευή θα κοστίσει το ίδιο με το 5S €450 όπως κάνει τώρα. δεν είναι σαφές πότε ακριβώς το τηλέφωνο θα αρχίσει να πωλείται, αλλά ο Gurman λέει ότι η Apple είναι πιθανό να αποκαλύψει τη συσκευή σε μια εκδήλωση το Μαρτίο, με το νέο iPhone να λανσάρετε για πώληση στο τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου.

Η τελευταία φήμη ακολουθεί ένα κύμα παρόμοιων αναφορών που υποδεικνύουν ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νεότερο, μικρότερο, iPhone. Αν και η επιτυχία, ιδιαίτερα στην Κίνα,  ότι τα μεγαλύτερα iPhone 6 και 6 plus βοήθησαν να γίνει το 2015 «το καλύτερο έτος, της Apple είναι εμφανές ότι υπάρχει ακόμη σημαντική ζήτηση για μικρότερες συσκευές, καθώς και ο Gurman σημειώνει ότι η Apple πιθανότατα ελπίζει μια ανανέωση για το μικρότερο τηλέφωνο της θα βοηθήσει στην ενθάρρυνση ατόμων που δεν έχουν ακόμη αναβαθμιστεί για να επενδύσουν σε μια νέα συσκευή.

Πηγή mashable.com

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας