Σύνθλιψη ενός Galaxy S7 Edge με 400 τόννων υδραυλική πρέσα είναι εκπληκτικά δραματικό [video]

Κοινοποιήστε το

Τα Drop Test είναι εκτός μόδας, τα τεστ γρατζουνιών επίσης βαρετά, ευτυχώς οι χρήστες του Youtube έρχονται με νέους τρόπους καταστροφής ηλεκτρονικών ειδών, όπως πολυτελής κινητά τηλέφωνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το Samsung Galaxy S7 Edge να περνάει την δοκιμασία της υδραυλικής πρέσας με τίτλο “400 Ton Hydraulic Press VS Samsung Galaxy S7 Edge.”

Ναι ξέρετε αυτό που πηγαίνει, ότι το φτωχό Galaxy S7 Edge δεν θα ζήσει για να πει την ιστορία. Αυτό δεν είναι περίεργο, αλλά ξέρετε τι είναι το περίεργο; Πόσο δραματικό το όλο εγχείρημα είναι, υπάρχει καπνός και σπίθες και φλόγες και σφυρίγματα και κτυπήματα, υπάρχει ακόμη και ένα μαύρο υγρό που στάζει κάτω στην πρέσα. Τι κάνατε σε αυτό το αθώο Galaxy S7 Edge; σαδιστές!

Διαβάστε επίσης  Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας