Στα 399 ευρώ το Sony PlayStation VR

Κοινοποιήστε το

Η Sony ανακοίνωσε την τιμή για το PlayStation VR, η οποία θα διαμορφωθεί στα 399 ευρώ στις διάφορες αγορές που θα κυκλοφορήσει. 

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Game Developer Conference 2016 στο Σαν Φρανσίσκο, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα την τιμή στην οποία θα διαθέσει το δικό της κράνος εικονικής πραγματικότητας, με την τιμή των 399 ευρώ να καθιστά το PlayStation VR ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση. Αυτό, εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε κατόχους της παιχνιδοκονσόλας της Sony.

affiliate_link

Sony-PlayStation-VR-01-570

Τόσο το Oculus Rift όσο και το HTC Vive απαιτούν τη σύνδεση με έναν πολύ ισχυρό υπολογιστή, ο οποίος κοστολογείται περίπου στα 800 – 1000 ευρώ, ενώ οι τιμές τους είναι ακριβότερες από εκείνη του PlayStation VR. Ακόμα και εάν κάποιος δεν έχει στην κατοχή του ένα PlayStation 4, η τιμή του παραμένει χαμηλότερη από εκείνη ενός ισχυρού gaming υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης  Νέα Sony Action Cam HDR-AS50 - CES 2016

To Sony PlayStation VR θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Οκτώβριο του 2016 στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Μαζί με την κυκλοφορία του κράνους της Sony, ανακοινώθηκε ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους και 50 τίτλοι παιχνιδιών που θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του Virtual Reality. Θα υπάρχει και ένα playroom VR από τη Sony για συνεργατική χρήση περιβαλλόντων δυνητικής πραγματικότητας.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας