Το Nintendo NX φημολογείται ότι θα υποστηρίζει natively 900p στα 60fps και 4Κ streaming

Κοινοποιήστε το

Αν και ενδεχομένως θα μάθουμε πολλά περισσότερα στην επόμενη έκθεση E3 όπως φημολογείται, μένουν αρκετοί μήνες μέχρι την επίσημη παρουσίαση της νέας κονσόλας της Nintendo, που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία Nintendo NX.

Χάρη όμως σε μία διαρροή, που αφορά σε μία έρευνα για χάρη της Nintendo (ένα private survey) που πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της γνωστής εταιρείας ερευνών GfK, μαθαίνουμε κάποια στοιχεία για τις δυνατότητες της νέας παιχνιδοκονσόλας της εταιρείας, όπως ότι θα υποστηρίζει 4K/ 60fps streaming καθώς και τοπικό rendering σε ανάλυση 900p στα 60fps.

 

Αυτό σημαίνει, ότι το Nintendo NX θα διαθέτει αρκετά ικανό hardware, τουλάχιστον σε σύγκριση με την συντηρητική προσέγγιση της εταιρείας στο παρελθόν. Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε τι είδους hardware θα φιλοξενεί η κονσόλα στο εσωτερικό της, ωστόσο το ExtremeTech λέει πως ενδεχομένως να μην βασίζεται σε hardware της AMD, επειδή ο κατασκευαστής ημιαγωγών λέει, δεν διαθέτει hardware που να υποστηρίζει HDMI 2.0, που απαιτείται για την υποστήριξη 4K/60fps μέσω του HDMI. Πάντως, τα 60fps τόσο στο streaming όσο και σε τοπικό επίπεδο δείχνουν το πόσο ικανή θα είναι η νέα κονσόλα της Nintendo, αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο αριθμός των παιχνιδιών που θα υποστηρίζουν πραγματικά αυτή την δυνατότητα.

 

Στην διαρροή επίσης γίνεται αναφορά σε μία κονσόλα NX και ένα NX handheld, με το gameplay να “μοιράζεται” ανάμεσα στις δύο συσκευές. Άγνωστο αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε να κάνουμε με έναν συνδυασμό hardware όπως στο σημερινό Wii U ή πρόκειται για δύο ανεξάρτητες -αλλά που θα υποστηρίζεται κάποιου είδους διαλειτουργικότητα- συσκευές.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Πηγή isnomnia.gr

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας