Το Instagram ξεπέρασε τους 500 εκατομμύρια χρήστες

Η βάση χρηστών της πλατφόρμας σταδιακά μεγαλώνει.

Κοινοποιήστε το

Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα ότι έφτασε τα 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, εκ των οποίων τα 100 εκατομμύρια είναι από τις ΗΠΑ. Το Instagram, που πλέον ανήκει στο Faceook, αναφέρει ότι σε καθημερινή βάση 300 εκατ. χρήστες μπαίνουν στην πλατφόρμα του.

Πρόκειται για πολύ μεγάλο επίτευγμα για το Instagram, που μέσα σε λίγα χρόνια σημείωσε σημαντική ανάπτυξη, ειδικά μετά την εξαγορά από το Facebook. Πλέον βάζει στόχο το 1 δισ. χρήστες ακολουθώντας τα βήματα του Facebook, που τον Ιανουάριο είχε 5.9 δισ. χρήστες και μέχρι το 2030 θέλει να φτάσει στα 5 δισ.

Η παγκόσμια βάση χρηστών του Instagram έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 2 χρόνια, τον Σεπτέμβριο ήταν στα 400 εκατ. και χρειάστηκε 9 μήνες για να κερδίσει άλλα 100 εκατ. (τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε 300 εκατ.).

Οι 300 εκατ. χρήστες που χρησιμοποιούν το Instagram, καθημερινά ανεβάζουν πάνω από 95 εκατ. φωτογραφίες και κάνουν like σε 4.3 δισ. φωτογραφίες και video κατά μέσο όρο.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

 

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας