Οι αποστολές smartphones της Huawei ξεπέρασαν τα 28 εκ. μόνο για το πρώτο τρίμηνο του 2016

Κοινοποιήστε το

Φαίνεται πως η Huawei, θα αρχίσει σύντομα να μπαίνει στο… μάτι των “μεγάλων” αν δεν έχει μπει ήδη δηλαδή. Οι αποστολές smartphones της Κινέζικης εταιρείας Huawei, ξεπέρασαν τις 28,3 εκατομμύρια στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς που διανύουμε.

Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση σχεδόν 65% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Στο παραπάνω νούμερο συμπεριλαμβάνονται 2,6 εκατομμύρια μονάδες P9 και P9 Plus, που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο που μας πέρασε. Πέρυσι, οι αποστολές smartphones της Κινέζικης εταιρείας συνολικά έφτασαν τα 100 εκατομμύρια, ωστόσο φέτος ο στόχος της είναι οι συνολικές αποστολές να ξεπεράσουν τα 140 εκατομμύρια smartphones.

Διαβάστε επίσης  LG V20: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν το design

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την εταιρεία να χαμηλώνει τον στόχο του 2016, στα 120 εκατομμύρια smartphones, ωστόσο αξιωματούχος της εταιρείες διέψευσε τις φήμες, λέγοντας που δεν υπάρχουν αλλαγές στους φετινούς στόχους πωλήσεων.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια πιο κάτω

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας