Η HTC θα κατασκευάζει τα Nexus smartphones για τα επόμενα 3 χρόνια;

Κοινοποιήστε το

Πρόσφατα μάθαμε ότι η LG αποφάσισε να μην ασχοληθεί φέτος με την κατασκευή Nexus smartphone και ήταν λογικό ότι η Google θα προχωρούσε στην αναζήτηση νέου συνεργάτη για το πρόγραμμα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες, αυτός ο συνεργάτης θα είναι η HTC!

Οι φήμες κάνουν λόγο για υπογραφή συμφώνου συνεργασίας διάρκειας 3 ετών, κάτι που αν ισχύει θα είναι πρωτοποριακό για τη Google, μιας και συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες-κατασκευαστές σχεδόν κάθε χρόνο. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό ότι η εταιρεία επιθυμεί να χτίσει μια σταθερή σχέση για να ελέγχει καλύτερα την εξέλιξη των συσκευών Nexus και για να χτίσει ένα μοντέλο αντίστοιχο με αυτό της Apple.

Διαβάστε επίσης  Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα Renders, πραγματικές φωτογραφίες, video με τον σαρωτή ίριδας και προπαραγγελίες στο Dubai

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι επίσημο, επομένως, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα των πληροφοριών. Πάντως, δεν θα ήταν άσχημα για την HTC να ξαναμπεί κάτω από την ομπρέλα της Google, ιδιαίτερα στην περίπτωση που το επερχόμενο HTC 10 αποδειχτεί “λίγο”.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή 

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας