Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει iPad Pro στις 9,7 ίντσες τον Μάρτιο

Κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με πληροφορίες της αξιόπιστης ιστοσελίδας 9to5Mac, η Apple δεν πρόκειται να παρουσιάσει το iPad Air 3, αλλά ένα νέο iPad Pro με οθόνη που έχει διαγώνιο 9,7 ίντσες.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα την νέα της συσκευή, παράλληλα με το φημολογούμενο iPhone 5se στις 15 Μαρτίου (κάποιοι έχουν πληροφορίες για τις 22 Μαρτίου).
Διαβάστε επίσης  Η Dell αποσύρεται από την αγορά των tablets με Android

Το νέο iPad Pro με την οθόνη των 9,7 ιντσών θα υποστηρίζει τόσο Smart Keyboard (παρόμοιο με του iPad Pro των 12,9 ιντσών αλλά βεβαίως σε μικρότερες διαστάσεις) όσο και το Apple Pencil.

Σύμφωνα με το 9to5Mac επίσης, η Apple πρόκειται να προσφέρει το μικρότερο iPad Pro με ακριβώς τις ίδιες επιλογές στον χρωματισμό ή στον αποθηκευτικό χώρο με το 12,9 ιντσών μοντέλο. Επίσης, η αμερικάνικη εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει –αν δεν το έχει ήδη κάνει- την σταδιακή μείωση της παραγωγής του iPad mini 2 όπως και του πρώτου iPad Air, ωσότου αποφασίσει να την τερματίσει.

Έχετε κάτι να προσθέσετε  σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας