Η Dell αποσύρεται από την αγορά των tablets με Android

Η εταιρεία στρέφεται προς την ανάπτυξη υβριδικών συσκευών με Windows 10.

Κοινοποιήστε το

Να αλλάξει τη στρατηγική της γύρω από τα tablets σκοπεύει η Dell, αφού πρόκειται σύντομα να εγκαταλείψει την ανάπτυξη τέτοιων συσκευών με Android, προκειμένου να στραφεί αποκλειστικά σε λύσεις με Windows 10.

Η Dell εκτιμά ότι οι υβριδικές συσκευές «2 σε 1» αποτελούν προϊόντα με σαφώς μεγαλύτερο καταναλωτικό ενδιαφέρον, που θα έχουν τα επόμενα χρόνια μεγαλύτερη ζήτηση από τα συμβατικά tablets.

Διαβάστε επίσης  Η Xiaomi ζητά χρηματοδότηση για Transformer tablet

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι περισσότεροι χρήστες επιθυμούν συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραγωγικά και που, κατά συνέπεια, έχουν μεγαλύτερες οθόνες. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, η Dell πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα περισσότερα υβριδικά συστήματα όπως το Inspiron 17 7000, που ενσωματώνει οθόνη FHD 17 ιντσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές εταιρείες που παραδοσιακά κυκλοφορούσαν tablets με Android τα τελευταία χρόνια, όπως οι Lenovo και Huawei, τελευταία διέθεσαν αρκετές συσκευές με Windows 10. Ίσως πράγματι λοιπόν μια νέα τάση να κυριαρχεί σταδιακά στην αγορά.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια πιο κάτω

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας