Νέο iPhone X (2018): Φτηνότερο από το αρχικό με τιμή 899 δολάρια;

Κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με φήμες, η Apple ετοιμάζεται για μια νέα σειρά iPhone που θα παρουσιαστούν πιθανόν το φθινόπωρο, παρουσιάζοντας συσκευές που θα έχουν κάτι από το σχεδιασμό του iPhone X. Ο αναλυτής της RBC Capital, Amit Daryanani, κάνει τις εκτιμήσεις του για τις τιμές των νέων iPhone και ειδικά για το διάδοχο του iPhone X, το οποίο τοποθετεί σε χαμηλότερη τιμολογιακή κλίμακα σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Όπως έχουμε δει ως τώρα, η KGI Securities και το Bloomberg, αλλά και άλλες πηγές, αναφέρουν πως η Apple θα παρουσίασει τρία iPhone για το έτος που διανύουμε. Το πρώτο θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του τωρινού iPhone X, ένα μεγαλύτερο iPhone X με 6.5 ίντσες οθόνη το οποίο θα διαθέτει και αυτό OLED οθόνη, αλλά και ένα τρίτο με οθόνη στις 6.1 ίντσες και IPS LCD οθόνη. Αυτό που δεν έχει ακουστεί ως τώρα είναι το έυρος τιμών στο οποίο θα κυμανθούν οι συσκευές αυτές.

Έτσι, ο αναλυτής Amit Daryanani αναφέρει πως τα νέα iPhone θα ξεκινάνε από τα 700 δολάρια και πάνω, για το μοντέλο με τις 6.1 ίντσες, ο διάδοχος του υπάρχοντος iPhone X θα βρεθεί στα 899 δολάρια, 100 δολάρια φτηνότερο από το προηγούμενο, ενώ το iPhone X με τις 6.5 ίντσες θα ξεκινάει από τα 999 δολάρια Η.Π.Α.

Η πρόβλεψη αναφέρει πως ο λόγος που το iPhone X των 5.8 ιντσών του 2018 θα πωλείται μειωμένο κατά 100 δολάρια είναι για να μπορέσει να τοποθετηθεί στην υψηλή κλίμακα το μεγαλύτερο iPhone X των 6.5 ιντσών, ενώ το iPhone με την οθόνη των 6.1 ιντσών αναμένεται να κοστίζει 799 δολάρια, στην τιμή δηλαδή που βρίσκεται το iPhone 8 Plus σήμερα, και θα διαθέτει σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτό. Όπως και να έχει, βλέπουμε ότι η Apple συνεχίζει την ίδια τιμολογιακή πολιτική στην οποία “παρασέρνει” σιγά σιγά όλο και περισσότερες εταιρείες, με τους καταναλωτές να μην παραπονιούνται άδικα για αυτό.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας