Τον Ιούνιο η δεύτερη γενιά του Apple Watch

Κοινοποιήστε το

To Apple Watch στην έκδοση 2.0 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα με την πρόσφατη φημολογία. 

H εξελιγμένη εκδοχή του Apple Watch εκτιμάται ότι θα είναι λεπτότερη από τον προκάτοχό του, κατά τουλάχιστον 40%, στοιχείο που αναμένεται να συντελέσει στην προσπάθεια της Apple να κάνει το smartwatch της ακόμα πιο ελκυστικό στο ευρύ κοινό.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που διεξήχθη στις ΗΠΑ, από την εταιρεία Fluent, ανάμεσα σε παρόντες κατόχους Apple Watch, έδειξε ότι το 62% αυτών είναι διατεθειμένοι να προβούν στην αγορά του Apple Watch 2, μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο.

Το Apple WWDC φέτος είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα από τις 13 έως και τις 17 Ιουνίου και αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το επόμενο Apple Watch. Άλλες πληροφορίες για την επόμενη γενιά του smartwatch της Apple μιλούν για καλύτερη μπαταρία, ενσωμάτωση πομποδέκτη GPS και FaceTime Camera.

Διαβάστε επίσης  Sony A6300 Slog 3 4K Test

Το πιο σίγουρο από όλα όσα κυκλοφορούν είναι το ενδεχόμενο να είναι σημαντικά λεπτότερη η κάσα του επερχόμενου Apple Watch. Η Apple επενδύει στο smartwatch της, καθώς ήδη στις ΗΠΑ τα μισά περίπου από τα smartwatches που έχουν πωληθεί είναι Apple Watch.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας