Ο CEO του LinkedIn δίνει το bonus του στους εργαζόμενους

Κοινοποιήστε το

O CEO του LinkedIn, Jeff Weiner, επιστρέφει το bonus του, αξίας $14 εκ., για να μοιραστεί στους εργαζόμενους της εταιρείας του.

Η κίνηση έχει σκοπό να ανυψώσει το ηθικό των εργαζομένων, καθώς η μετοχή της εταιρείας έδειξε να βουτά μετά τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν τον Φεβρουάριο. Η μετοχή είχε αξία $192, έπεσε κατά 40% στα $108, για να ανέβει στη συνέχεια στα $119.

Μετά την πτώση της μετοχής, ο Jeff Weiner προσπαθούσε να ανυψώσει το ηθικό των εργαζομένων του, καθώς πίστευε ότι αυτός είναι ο τρόπος για να ανακτήσει την αξία του το κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται στους επαγγελματίες.

Η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από το LinkedIn, με την προσθήκη ότι είναι η πρώτη φορά που ο Jeff Weiner κάνει μία τέτοια κίνηση.

Διαβάστε επίσης  Η Intel σκοτώνει τον Atom. Στον αέρα το μέλλον της στις αγορές των smartphones και tablets

Εξάλλου, τον περασμένο Οκτώβρη και ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, έδωσε το ένα τρίτο του μεριδίου του, που ισοδυναμεί με το 1% της εταιρείας, στους εργαζομένους για τον ίδιο λόγο.

Νομίζουμε ότι είναι καλή η ιδέα οι εγχώριοι επιχειρηματίες/CEO να παραδειγματιστούν.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας