Σημαντική αύξηση στο τζίρο της AMD

Όπως καταγράφεται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Κοινοποιήστε το

Αύξηση της τάξης του 19% σημείωσαν τα έσοδα της AMD τους τελευταίους μήνες, όπως καταγράφεται από τα οικονομικά αποτελέσματα της για το προηγούμενο οικονομικό τρίμηνο. Σε αυτό συνέβαλαν τόσο οι πωλήσεις καρτών γραφικών όσο και η μεγάλη επιτυχία των επεξεργαστών Ryzen.

Ο δε συνολικός τζίρος της AMD για την ίδια περίοδο ανήλθε σε $1,22 δισ., ενώ ευοίωνες είναι οι προβλέψεις και για το επόμενο τρίμηνο, όπου αναμένεται να έσοδα της εταιρείας να παρουσιάσουν αύξηση της τάξης του 23% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο.

Διαβάστε επίσης  2017 Black Friday & Cyber Monday: Η στιγμή για να αγοράσετε Web Hosting είναι τώρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έξαρση της ζήτησης για κάρτες γραφικών που είναι ικανές για mining κρυπτονομισμάτων, σίγουρα ωφέλησε την AMD τους τελευταίους μήνες. Η πορεία της εταιρείας αναμένεται να είναι καλή και την επόμενη περίοδο, αφού αναμένεται να διαθέσει πολλά νέα και υποσχόμενα προϊόντα, όπως τους επεξεργαστές Threadripper και την πλατφόρμα EPYC.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας