Το PhotoMath λύνει μαθηματικές εξισώσεις με την κάμερα του κινητού σας!

Κοινοποιήστε το

Πολλοί μαθητές και φοιτητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα μαθηματικά, μη μπορώντας να λύσουν τις διάφορες μαθηματικές εκφράσεις οι οποίες τους δίνονται. Μία νέα εφαρμογή υπόσχεται να τους βοηθήσει κάνοντας χρήση της κάμερας της κινητής συσκευής τους!

PhotoMath app

Το PhotoMath, αρχικά διαθέσιμο για iOS 7 και άνω και Windows Phone 8 και άνω (η Android έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2015), μπορεί και σκανάρει μαθηματικές εκφράσεις μέσω της κάμερας των κινητών συσκευών, δίνοντας απευθείας το μαθηματικό αποτέλεσμα, καθώς και τη διαδικασία επίλυσης. Οι φοιτητές και μαθητές μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να επιβεβαιώσουν ένα μαθηματικό αποτέλεσμα και για να μάθουν τον τρόπο επίλυσης μιας μαθηματικής έκφρασης.

To PhotoMath υποστηρίζει αυτή τη στιγμή αριθμητικές εκφράσεις (πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμός, διαίρεση), κλάσματα, δεκαδικούς, δυνάμεις, ρίζες, και τέλος απλές γραμμικές εξισώσεις.

Έχετε κάτι να προσθέσετε  σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας