Το OnePlus 6 πετυχαίνει μεγαλύτερο σκορ στο Antutu Benchmark από τα iPhone X και Mix2

Κοινοποιήστε το

Πολλές είναι οι φήμες που κατακλύζουν τον ιστό και αφορούν στα κορυφαία μοντέλα smartphone που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος . Ένα από αυτά είναι και το νέο OnePlus 6. Εμφανισιακά δανείζεται στοιχεία από το iPhoneX όπως για παράδειγμα την χαρακτηριστική εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης.

Όμως και στον τομέα των επιδόσεων η συσκευή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αντίστοιχη της Apple, αντίθετα στο Antutu benchmark έπιασε σκορ μεγαλύτερο τόσο από τα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά όσο κι από αυτά που αναμένονται.

OnePlus 6 bench

Αν ισχύουν οι φήμες που το ακολουθούν θα έχουμε την αποκαθήλωση της Samsung από το θρόνο των Android συσκευών. Ο Κορεάτης γίγαντας καταλαμβάνει με συνέπεια την πρώτη θέση για χρόνια, έχοντας υποσκελίσει εταιρίες όπως η LG, η SONY και η HTC. Πλέον όμως νιώθει την πίεση των Κινέζων καθώς η υψηλή τεχνολογία δεν είναι τόσο ακριβή όσο παλιότερα και δεν είναι απαγορευτική η χρήση της σε σχετικά χαμηλού κόστους συσκευές.

Διαβάστε επίσης  Νέα σειρά iPad Pro, iPhone SE 128GB και κόκκινα iPhone 7 και 7 Plus τον Μάρτιο από την Apple

Τόσο η OnePlus όσο και η Xiaomi προσφέρουν στους καταναλωτές αξιόλογες προτάσεις και δείχνουν πως έχουν τη διάθεση να τις βελτιώσουν όσο μπορούν.

Το Oneplus 6 όπως είπαμε έπιασε μεγάλη επίδοση στο Antutu. Μπορεί ένα benchmark να μην αποτυπώνει πλήρως τις δυνατότητες μιας συσκευής, μας δίνει πάντως μια γενική εικόνα αυτής και μπορούμε να τη συγκρίνουμε με άλλες.

Το 276510 λοιπόν, το score που σημείωσε, είναι ανώτερο από αυτό όλων των διαθέσιμων συσκευών αλλά και αυτών που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν. Η συσκευή θα έχει τον Snapdragon 845 για επεξεργαστή χωρίς όμως να έχουμε στη διάθεσή μας άλλα στοιχεία για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της. Με το καλό να τη δούμε λοιπόν στη αγορά.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας