Νέα σειρά iPad Pro, iPhone SE 128GB και κόκκινα iPhone 7 και 7 Plus τον Μάρτιο από την Apple

Κοινοποιήστε το

Η Ιαπωνική ιστοσελίδα Macotakara αναφέρει ότι στο επερχόμενο event της Apple που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, η Αμερικάνικη εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει μία νέα σειρά από συσκευές iPad Pro καθώς και μία έκδοση του iPhone SE με 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Διαβάστε επίσης  HTC 10: Διαρροή specs και promo video πριν την επίσημη ανακοίνωση

Η Apple αναμένεται να ανανεώσει πλήρως τη σειρά tablets της, ανακοινώνοντας iPad Pro στις 7,9 ίντσες, 9,7 ίντσες, 10,5 ίντσες και 12,9 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι σκοπεύει να αντικαταστήσει το iPad mini 4 με το νέο iPad Pro 7,9-inch, θα ανανεώσει τα μοντέλα 9,7-inch και 12,9-inch και θα ανακοινώσει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο με διαγώνιο οθόνης 10,5 ιντσών.

Υπάρχουν πάντως και αναφορές που δεν συμφωνούν πλήρως με τα παραπάνω, με τις εταιρείες Barclays και KGI Securities να παραλείπουν να αναφερθούν στο μοντέλο 7,9-inch στις προβλέψεις τους, επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι το μοντέλο των 10,5 ιντσών θα αντικαταστήσει το iPad mini (λόγω της edge-to-edge οθόνης που με μεγαλύτερη διαγώνιο θα χωρούσε στις ίδιες περίπου διαστάσεις συσκευής).

Παρόλα αυτά, η ιστοσελίδα Macotakara αναφέρει ότι το μοντέλο 7,9-inch θα διαθέτει Smart Connector και 12MP iSight camera με flash τύπου True Tone όπως τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Αναφέρεται επίσης ότι τα μοντέλα 10,5-inch και 12,9-inch θα βασίζονται σε chips τύπου Α10Χ ενώ τα μικρότερου μεγέθους μοντέλα στο A9X.

Η Ιαπωνική ιστοσελίδα επίσης ισχυρίζεται ότι η Apple πρόκειται να παρουσιάσει έκδοση 128GB για το iPhone SE καθώς και μία έκδοση των iPhone 7 και 7 Plus σε κόκκινη απόχρωση (Product Red). Επίσης αναμένεται να δούμε νέα bands για το Watch. Έχετε στο νου σας, πως αν και η Ιαπωνική ιστοσελίδα είναι μία γενικώς αξιόπιστη πηγή πληροφοριών όσον αφορά στην Apple, σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

Έχετε κάτι να προσθέσετε  σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας