Το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο Google Street View

Κοινοποιήστε το

Περιλαμβάνοντας και την Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2014, η υπηρεσία Street View της Google συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο το οποίο δεν περιλαμβάνει μόνο νέους δρόμους αλλά και εσωτερικούς χώρους.

Ένας από αυτούς είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών που κάνει πλέον την εμφάνιση του στο Street View μέσω του προγράμματος Indoor Maps, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να έχουν μια καλύτερη εικόνα για την ακριβή θέση σημαντικών τοποθεσιών εντός του αεροδρομίου. Μερικές από αυτές όπως αναφέρει η Google είναι η περιοχή ελέγχου των εισιτηρίων (check-in), οι πύλες αναχώρησης, ο χώρος παραλαβής αποσκευών αλλά και τα εμπορικά καταστήματα που έχουν παρουσία στο χώρο.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όπως πάντα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πλοηγηθεί σε όλους τους χώρους που μπορεί να έχει πρόσβαση ένας ταξιδιώτης, μέσα από φωτογραφίες 360 μοιρών, υψηλής ανάλυσης. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο μπορεί να γίνει είτε μέσα από την εφαρμογή Street View είτε μέσω των Google Maps. Εκτός από τον χάρτη εσωτερικού χώρου του αεροδρομίου που είναι διαθέσιμος από τον παρακάτω σύνδεσμο, η Google έχει προχωρήσει παράλληλα στη δημιουργία μιας εικονικής περιήγησης.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας