Το Apple TV Remote app μετατρέπει το iPhone σου σε τηλεχειριστήριο για συσκευές Apple TV

Κοινοποιήστε το

Η Apple ανακοίνωσε μία νέα εφαρμογή που δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο πάνω στο Apple TV χωρίς να αφήσουν στην άκρη το iPhone τους.

Το νέο app έχει την ονομασία Apple TV Remote και σχεδιάστηκε για να δώσει στους χρήστες του iPhone έναν ιδιαίτερα απλό τρόπο να διαχειρίζονται το Apple TV χρησιμοποιώντας απλά swipes και το πληκτρολόγιο για την πληκτρολόγηση κειμένου ταχύτερα από ότι με το κανονικό Siri Remote.
Το app επιτρέπει την πλοήγηση στα διάφορα μενού του Apple TV με touch gestures ενώ οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από την Siri να εντοπίσει κάτι για να δουν, να ακούσουν ή να παίξουν (παρέχεται δυνατότητα διαχείρισης των κινηματογραφικών ταινιών, των τηλεοπτικών σειρών ή των τραγουδιών που αναπαράγονται επίσης).

Διαβάστε επίσης  Samsung: Διευρύνει τη διαφορά από την Apple με 23% της αγοράς

Οι gamers επίσης μπορούν να ελέγχουν τα παιχνίδια τους μέσω του remote app χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο του smartphone τους ενώ το app διαθέτει επίσης και game mode με απλοποιημένα χειριστήρια ελέγχου που καθιστούν το gaming απλούστερο.

Το Apple TV Remote app λειτουργεί με συσκευές που τρέχουν iOS 9.3.2 ή νεότερη έκδοση και απαιτείται οπωσδήποτε σύνδεση WiFi. Τα μοντέλα Apple TV που υποστηρίζονται πρέπει να τρέχουν tvOS 9.2.1 ή νεότερη έκδοση (μόνο οι 4ης γενιάς μονάδες μπορούν να χρησιμοποιούν την Siri). Πάντως υποστηρίζονται και οι 3ης γενιάς συσκευές Apple TV που τρέχουν το λογισμικό Apple TV 7.2.1 καθώς και η 2ης γενιάς συσκευές που τρέχουν Apple TV Software 6.2.1. Το Apple TV Remore app είναι δωρεάν και έχει μέγεθος 4.3MB.

Download: Apple TV Remote | App Store

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας