Ωφελήθηκε η Apple από την ανάκληση του Galaxy Note 7

Σημαντικά αυξημένο το μερίδιο του iOS στην αγορά των ΗΠΑ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Κοινοποιήστε το

Μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη της υπόθεσης του Samsung Galaxy Note 7, είναι η αύξηση των πωλήσεων, τουλάχιστον όσον αφορά στην αγορά των ΗΠΑ, των νέων ναυαρχίδων της Apple, δηλαδή των iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Η Kantar υποστηρίζει ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνά της, το μερίδιο αγοράς του iOS στις ΗΠΑ έχει φτάσει στο 40,5%, παρουσιάζοντας δηλαδή αύξηση περίπου της τάξης του 7% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Μάλιστα, το iPhone 7 φαίνεται ότι συνεχίζει να είναι η δημοφιλέστερη νέα συσκευή στις ΗΠΑ, ενώ ακολουθείται από τα Samsung Galaxy S7 και iPhone 7 Plus.

Διαβάστε επίσης  Η τιμή του iPhone 8 υπολογίζεται στα 1000 δολάρια

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ωφελημένη από την ατυχία της Samsung δεν είναι μόνο η Apple, αλλά και η Google, αφού αρκετά καλές πωλήσεις έχουν πετύχει και τα Google Pixel και Pixel XL.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας