Η iSquare δικαιολογεί την τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα και Κύπρο

Κοινοποιήστε το

Το iPhone SE έρχεται στην Ελλάδα (και στην Κύπρο πιθανότατα) στις 7 Απριλίου με τιμή 499 ευρώ για τα 16GB και 599 ευρώ για την έκδοση με τα 64GB ενσωματωμένης μνήμης. Οι αντίστοιχες τιμές στην Αμερική είναι 399 δολάρια και 499 δολάρια κάνοντας αρκετούς να αναρωτηθούν γιατι προκύπτει αυτή η διαφορά.

Στον επίσημο λογιαριασμό της iSquare στο Facebook, κάποιος σχολίασε αυτή τη διαφορά στην τιμή του iPhone SE στην Ελλάδα σε σχέση με την Αμερική και η iSquare έδωσε την δική της εξήγηση.

Η iSquare είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

isquare facebook iphone se

iSquare: «Καλησπέρα, η διαμόρφωση της τιμής των προϊόντων βασίζεται πάντοτε στην αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική της Apple. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμερικής δεν περιλαμβάνουν φόρους, άρα δεν μπορούν να είναι συγκρίσιμες με τις ευρωπαϊκές τιμές. Η iSquare προσπαθεί να προσφέρει τα προϊόντα που διανέμει σε επίπεδο τιμών αντίστοιχο με τα Ευρωπαϊκά καταστήματα της Apple. Τα προϊόντα της Apple πωλούνται με διαφοροποιημένες τις τιμές τους ακόμα και ανάμεσα στα ηλεκτρονικά καταστήματα της ίδιας της Apple σε διάφορες χώρες. Οι μικρές διαφορές τιμών που προκύπτουν, μεταξύ της χώρας μας και κάποιων Ευρωπαϊκών καταστημάτων, οφείλονται σε έξοδα μεταφοράς, επιπλέον οφειλόμενα στη χώρα μας τέλη (π.χ. εισφορά ανακύκλωσης), αλλά κυρίως στον ιδιαίτερα υψηλό ΦΠΑ 23% που ισχύει στην Ελλάδα – από τους πλέον υψηλούς της Ευρώπης.
Kύρια μέριμνα της iSquare, ως επίσημου διανομέα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι να προσπαθεί διαρκώς έτσι ώστε ο καταναλωτής των χωρών αυτών να απολαμβάνει την εμπειρία όλων των δημοφιλών προϊόντων της Apple, όπως ακριβώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία!»

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

 

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας