Πάνω από 1 δισ. iPhone έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα

Μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια, η Apple κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο προϊόν.

Κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με δήλωση του Tim Cook, του CEO δηλαδή της Apple, η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο συσκευές iPhone, μέσα σε μια περίοδο μικρότερη της δεκαετίας.

Το iPhone έγινε ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα προϊόντα στην ιστορία, αλλάζοντας τον κόσμο. Η προηγούμενη εβδομάδα αποτελεί ορόσημο γιατί τότε συμπληρώθηκαν ένα δισεκατομμύριο πωλήσεις iPhone. Ποτέ δεν ήταν στόχος μας να φτιάξουμε τα περισσότερα προϊόντα, όμως πάντα στοχεύαμε στο να φτιάξουμε τα καλύτερα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά», δήλωσε ο Cook.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνολικές πωλήσεις iPhone για το τρίτο τρίμηνο του 2016 είναι μειωμένες σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, παρότι βέβαια παρουσιάζονται αυξημένες σε σχέση με τις περισσότερο δυσοίωνες εκτιμήσεις διάφορων αναλυτών.

Διαβάστε επίσης  Τα smartphones με την καλύτερη μπαταρία

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια πιο κάτω

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας