Αυτά είναι τα πρώτα teaser videos για το Samsung Galaxy S9

Κοινοποιήστε το

Οι ημέρες περνάνε και η επισημοποίηση των πολυαναμενόμενων Galaxy S9 / S9+ από την Samsung είναι πλέον πολύ κοντά. Ο τεχνολογικός κόσμος αναμένει με ανυπομονησία την στιγμή που τα νέα high-end μοντέλα θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά.

Θέλοντας να ρίξει ακόμα περισσότερο… λάδι στην φωτιά, το επίσημο Κορεάτικο Youtube κανάλι της Samsung δημοσίευσε τρία teaser videos για τα επερχόμενα S9 μοντέλα. Το κάθε κλιπ επικεντρώνεται σε μια από τις νέες δυνατότητες που θα φέρουν οι φετινές ναυαρχίδες της Sammie. Για την ακρίβεια, το πρώτο, παραπέμπει στην λήψη βίντεο σε πολύ αργή κίνηση (super slow-motion), το δεύτερο προετοιμάζει τους χρήστες για απαθανάτιση αγαπημένων στιγμών, τοπίων κλπ. σε υψηλή ευκρίνεια ακόμα και υπό πολύ χαμηλό φωτισμό, ενώ το τρίτο φανερώνει την ύπαρξη 3D emojis, δηλαδή emoticons που κινούνται με βάση τις “γκριμάτσες” του προσώπου του χρήστη (όπως τα Apple Animoji).

Οι τρεις προαναφερθείσες δυνατότητες αποτελούν και τα κύρια χαρακτηριστικά που θα καθιστούν τις νέες Galaxy S9 ξεχωριστές, συγκριτικά με τους προκατόχους τους. Φαίνεται πως η Samsung θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές / βελτιώσεις στις κύριες και εμπρόσθιες κάμερες, ώστε εκείνες να είναι σε θέση να επιτελέσουν τις λειτουργίες που παρουσιάζονται στα τρία teasers. Δείτε στην αρχή του άρθρου του πρώτο βίντεο, ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα υπόλοιπα δύο.

samsung galaxy s9 plus render

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας