Έφθασε η εποχή για τα ολογράμματα! Επίσημη αποκάλυψη από την Microsoft (βίντεο)

Κοινοποιήστε το

Τα ολογράμματα που βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, πλέον έχουν γίνει πραγματικότητα και θα γίνουν μέρος της ζωή μας, την πρώτη κίνηση σε αυτό κάνει η Microsoft.

Μια από τις σχετικά… σπάνιες ημέρα με νέα για τη Microsoft σήμερα. H εταιρία δέχεται προπαραγγελίες για το wearable VR HoloLens development kit.

Αυτή είναι η augmented-reality συσκευή της Microsoft λοιπόν, το Hololens που έχουμε ήδη δει αρκετά. Μόνο που σήμερα υπάρχει διαφορά: έχουμε επίσημη κυκλοφορία και τιμή όπως και νέο Start Menu ειδικά για το Hololens. Ναι, από το Μάρτη είναι διαθέσιμο στο κοινό.

Τι νέα σας έχουμε; Για δείτε…

Κατ’αρχάς να πούμε πως η πρώτη έκδοση θα κοστίζει $3,000 δολάρια.

Σε νέο βίντεο έχουμε και τη Actiongram Hololens app που δείχνει και το Start Menu με Live Tiles, Cortana αλλά και άλλα Microsoftiκά κόλπα.

Ταυτόχρονα, από σήμερα βλέπουμε και τις πρώτες apps.

Στο πιο κάτω βίντεο θα δείτε ένα cartoon ήρωα σε ολόγραμμα

Απίστευτες δυνατότητες

Έχετε κάτι να προσθέσετε  σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας