Διάγραμμα φανερώνει σχεδιαστικά στοιχεία του LG G5

Κοινοποιήστε το

Στις 21 Φεβρουαρίου αναμένεται να δούμε από κοντά την παρουσίαση του G5, με την LG να έχει ήδη ανακοινώσει ήδη τη διεξαγωγή παρουσίασης τη συγκεκριμένη ημέρα στην Βαρκελώνη, με ένα διάγραμμα που διέρρευσε πρόσφατα να φανερώνει το σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρειας.

Με σημαντικότερη αλλαγή την υιοθέτηση της μεταλλικής κατασκευής όπως έχουν κάνει ήδη οι περισσότεροι κορυφαίοι κατασκευαστές του χώρου, η LG ενσωματώνει ακόμα στο πίσω μέρος αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για το σκοπό αυτό, τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου έχουν μεταφερθεί στην αριστερή πλαινή πλευρά της συσκευής ενώ πάνω από τον αναγνώστη υπάρχει η κύρια κάμερα του G5 (πιθανότατα στα 20MP) με την παρουσία Laser Autofocus.

Οι διαστάσεις της συσκευής υπολογίζονται στα 149.4 x 73.9 x 8.2 χιλιοστά, με την οθόνη να παραμένει στις 5.5 ίντσες και με ανάλυση 1440 x 2560. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το διάγραμμα, τα περιθώρια αριστερά και δεξιά της οθόνης είναι ελάχιστα ενώ η πίσω πλευρά είναι ελαφρώς κυρτή.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G5, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγι για υιοθέητηση του Snapdragon 820 με 3GB μνήμη, USB Type-C θύρα αλλά και αποσπώμενη μπαταρία η οποία θα αφαιρείται από το κάτω μέρος.

lg_g5_render_leak_cnet

Πηγή insomnia,androidauthority.com

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας