Το Samsung Galaxy Note7 χάνει σε τεστ ταχύτητας από το ενός χρόνου iPhone 6s! [Video]

Κοινοποιήστε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Παρόλο που κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο, το iPhone 6s είναι γνωστό ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά σε τεστ ταχύτητας ακόμα και με αρκετά πιο σύγχρονες συσκευές, τόσο λόγω software optimization, όσο και λόγω A9 chip ή NVMe storage.

Πως τα πηγαίνει ενάντια στο τελευταίας γενιάς και ιδιαίτερα σύγχρονο Samsung Galaxy Note7; Εξαιρετικά μπορούμε να πούμε, για μία συσκευή ενός χρόνου, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τεστ!

Διαβάστε επίσης  Απίθανο Slow motion βίντεο 240fps γυρισμένο με το Samsung Galaxy S7 Edge

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον χρήστη να “σηκώνει” και στις δύο συσκευές, στο Galaxy Note7 και στο iPhone 6s, μία σειρά από εφαρμογές και παιχνίδια, την μία μετά την άλλη. Ο χρήστης εκκινεί την ίδια εφαρμογή ή παιχνίδι και στις δύο πλατφόρμες, και περιμένει να φορτώσει, προτού την “κλείσει” για να προχωρήσει στην εκκίνηση της επόμενης εφαρμογής και ούτω καθεξής. Όπως μπορείτε να δείτε στο video, το iPhone 6s καταφέρνει να ρίξει “γύρο” στο Galaxy Note7 ενώ επιπλέον καταφέρνει να ολοκληρώσει τον 2ο γύρο προτού το Galaxy Note7 ολοκληρώσει τον δικό του.

Πως το iPhone 6s καταφέρνει τέτοιο χτύπημα στον αντίπαλο του; Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους. Αν και κάποιος θα μπορούσε να ρίξει τις ευθύνες στις ίδιες τις εφαρμογές, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα κοινές και το πιθανότερο είναι να τις έχετε και εσείς στο κινητό σας. Κάποιοι ρίχνουν τις ευθύνες στην Samsung όσον αφορά στην βελτιστοποίηση του software για το hardware, κάτι στο οποίο η Apple από ότι φαίνεται τα πηγαίνει εξαιρετικά.

 

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας