Το Nintendo NX θα λανσαριστεί Μάρτιο 2017

Κοινοποιήστε το

Η ύπαρξη του Nintendo NX αποκαλύφθηκε πέρυσι όταν η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει μια νέα κονσόλα, όμως δεν αναφέρθηκε πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Υπήρχαν πολλές υποθέσεις ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, αλλά τελικά έπεσαν έξω.

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των επίσημων οικονομικών αποτελεσμάτων, η Nintendo αναφέρθηκε στο Nintendo NX επιβεβαιώνοντας ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μέσα στο 2017. Πιο, συγκεκριμένα, ο στόχος είναι να γίνει η κυκλοφορία του Nintendo NX τον Μάρτιο του 2017 και πρόκειται για ημερομηνία που αφορά στην παγκόσμια αγορά.

Με δηλώσεις της η Nintendo επισημαίνει ότι αναπτύσσει μια ειδική gaming πλατφόρμα με κωδική ονομασία «NX» μαζί με ένα ολοκαίνουριο concept. «For our dedicated video game platform business, Nintendo is currently developing a gaming platform codenamed NX with a brand-new concept. NX will be launched in March 2017 globally».

Διευκρινίζεται ότι το «NX» είναι η κωδική ονομασία της κονσόλας και ότι το τελικό προϊόν θα έχει διαφορετική ονομασία. Όσοι ευελπιστούν να δουν την κονσόλα στην επερχόμενη E3, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Στην Ε3 η Nintendo θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση του νέου Zelda game για το Wii U και το NX.

Έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το άρθρο; Μοιραστείτε το στα σχόλια.

Πηγή

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας