Το eBay: Σταματά η χρήση του Paypal ως κύριου μέσου πληρωμών

Tο eBay ετοιμάζεται να σταματήσει τη χρήση του Paypal ως κύριου μέσου επεξεργασίας πληρωμών.

ebay-paypal-payments
Κοινοποιήστε το

Συγκεκριμένα, λέγεται κολοσσός των online αγοραπωλησιών θα στραφεί στην ολλανδική εταιρεία Adyen, καθώς εξετάζει τρόπους να απλοποιήσει την εμπειρία του για τους χρήστες. Μια τέτοια κίνηση θα επιτρέψει στους αγοραστές να πραγματοποιούν πληρωμές, χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθούν εκτός της ιστοσελίδας, κάτι που είναι απαραίτητο με τη χρήση του Paypal. Οι πωλητές επίσης θα διευκολυνθούν σημαντικά και από τα μειωμένα κόστη επεξεργασίας πληρωμών.

Το ebay πιστεύει ότι η απλοποίηση του τρόπου πληρωμών έχει στρατηγική σημασία για τη βελτίωση της εμπειρίας αγοραστών και πωλητών. Σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό τοπίο ηλεκτρονικού εμπορίου, οι αγοραστές επιθυμούν να είναι σε θέση να αγοράσουν και να ολοκληρώσουν τις πληρωμές τους στο ίδιο το site με το οποίο συναλλάσσονται, τονίζεται.

Το Paypal θα συνεχίσει να προσφέρεται ως επιλογή μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

To Adyen, το οποίο δημιουργήθηκε το 2006 προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμών σε περισσότερα από 150 νομίσματα, με την Uber και το Netflix να είναι μεταξύ των υπολοίπων σημαντικών πελατών.

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας