Επίσημο το νέο LG G5 με μεταλλική αποσπώμενη κατασκευή, διπλή κάμερα 16mb, Ram 4GB, Snapdragon 820

Κοινοποιήστε το

Η LG βρίσκεται στην MWC 2016 όπου και έκανε την μεγάλη ανακοίνωση της ναυαρχίδας LG G5. Είναι το πρώτο mainstream smartphone που κυκλοφορεί με το λεγόμενο αρθρωτό (modular) design που περιμέναμε από το Project Ara της Google.

Το LG G5 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, χωρίς τις άσχημες γραμμές που έχουμε συνηθίσει σε μεταλλικά smartphones για τις κεραίες. Η μόνη γραμμή είναι στην κάτω πλευρά για το χώρισμα. Εκεί βρίσκεται το αρθρωτό κομμάτι, το οποίο αφαιρείται για να έχεις πρόσβαση στην μπαταρία, στην υποδοχή για τις κάρτες και σε διάφορα add-ons.

Το πρώτο add-on είναι ένα camera grip, το LG Cam Plus. Μπορείς να προσθέσεις στο κινητό μπαταρία 1100mAh, hardware controls, κουμπί κλείστρου, κουμπί για video και zoom. Επιπλέον, υπάρχει Bang & Olufsen DAC για καλύτερη ποιότητα ήχου, ενώ η LG θα ανοίξει το standard επιτρέποντας σε τρίτους κατασκευαστές να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα add-ons.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το LG G5 έρχεται με οθόνη 5.3 ιντσών QHD LCD με always-on mode, έχει ειδική μνήμη και δευτεροβάθμιο chip για να μην είναι πάντα σε λειτουργία ο κύριος επεξεργαστής όταν η οθόνη είναι 24/7 ανοιχτή, το συγκεκριμένο chip καταναλώνει μόλις το 0.8% της μπαταρίας την ώρα.

Η dual selfie κάμερα του LG V10 ήρθε και στο LG G5, όχι όμως στην μπροστά πλευρά, αλλά ως κύρια κάμερα στην πλάτη. Η μια κάμερα έχει 75° Field of View (FoV) και αισθητήρα 16 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 135° FoV και αισθητήρα 8 Megapixel. Οι εικόνες και από τις δυο κάμερες μπορούν να ενωθούν με διάφορα εφέ και για προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel.

Φτάνουμε και στα «κανονικά» χαρακτηριστικά του LG G5, όπου έχουμε επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Έχει πάχος 7.5-8 χλστ. και σχετικά μικρή μπαταρία 2800mAh. Κάτω από την dual-camera υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το LG G5 θα ξεκινήσει να διατίθεται αρχές Απριλίου.

Δείτε το video

 

LG-G5-official-04-570

LG-G5-official-01-570

LG-G5-official-03-570

LG-G5-official-02-570

LG-G5-official-05-570

LG-G5-official-06-570

Πηγή techblog.gr

About admin 691 Articles
Στην σημερινή εποχή η απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία και την επιστήμη είναι ραγδαία. Για να μην σας πιάνουν "αδιάβαστους" δημιουργήθηκε για εσάς το νέο Κυπριακό Blog τεχνολογίας TechBlogCY με νέα, ενημερώσεις, ειδήσεις, reviews, e-learnings για ότι τρέχει και αφορά την τεχνολογία, την επιστήμη και όχι μόνο. Εδώ θα γίνεις expert

Τα σχόλια σας